Et eller ett

Hun liker lilla, er storbyfan, løper & går på ski. Men foretrekker sommer og varme. Og hun er dønn pasjonert når det gjelder events. Møt vårt nye styremedlem Oda Marøy.

Oda er til daglig prosjektleder i Skagstind. På årsmøtet i Sponsor- og Eventforeningen ble hun valgt inn i foreningens styre.

Hvorfor stilte du til valg?
Jeg er oppriktig opptatt av arrangement og events! Den gleden det gir publikum å være tilstede i et samlet forum, enten det er når favorittartisten eller forbildet er i fokus, eller om det "kun" er en mulighet for å samles rundt gode kollegaer, en gjeng med felles interesser eller venner. Når man knytter dette insentivet og genuine gleden inn i en kommersiell setting mener jeg det blir vinn-vinn. Bedre events, mer fornøyde kunder og en økt roi tilbake til sponsor/samarbeidspartner.

Og derfor kunne bidra til å skape mer oppmerksomhet og kunnskap om dette tema, slik Sponsor- og Eventforeningen gjør, er en glede.

Hva synes du er de største utfordringene som spons- og event bransjen står overfor?
Bransjens største utfordring er mangel på ressurser, dialog og felles forståelse av hva som er målet.

Og for foreningen?
For foreningen mener jeg utfordringen er nok dedikerte medlemmer som aktivt bidrar med nettverk, kunnskap og engasjement.

Hva synes du det er viktig å få frem i foreningens arbeide?
At vi kan yte bistand med enkle hjelpemidler, videreformidle suksesshistorier og relatere dette til en stor bredde av aktører.

Jeg synes vi skal tilby medlemmene en verktøykasse og dessuten være sparringspartner. Jeg var på siste Frokostmøte og slike møteplasser er jo åpenbart bra – det bør vi fortsette med.

Hvor er du fra?
Oda er Oslo-entusiast. Født her og bor her. Og hun er sambo. Han traff hun på jobben.

Hva har du jobbet med tidligere?
Jeg har blant annet vært prosjektleder hos Heia de som vinner, arenakoordinator for Snowboard-VM, prosjektkoordinator for VG-Lista, prosjektleder for eventavdelingen på Rockefeller.

For tre år siden var jeg med på å starte opp arrangementsselskapet Skagstind. Her jobber vi med arrangører på drift, prosjektledelse, markedsføring og sponsorarbeid. Nylig har vi overtatt driften av Vulkan Arena + torget i Mathallen og jobber også med markedsføring og prosjektering av events på Vulkan.

Hva gjør du i fritiden?
Jeg løper, går på ski og liker veldig godt å henge med venner.

(Og så elsker hun å reise. Oda har vært på alle fem kontinenter.)

Jeg er veldig svak for kombinasjonen kultur, restauranter & barer; et rikt storbyliv. Og av alle steder jeg hittil har vært, er Melbourne og New York i særklasse. Særlig på varme sommerdager!

Gitt at du skulle hatt en annen jobb?
Det vil jeg ikke ha, smiler hun. Men det kunne kanskje vært interessant å jobbe innenfor sosiosponsing/events, tenker jeg.

Hva får deg til å le?
Hverdagskomikk er helt uslåelig.

Hvilket ord skriver du oftest feil?
Et. Eller var det ett…?

Hva er din favorittsang/låt?
Det skifter stadig, men all time high blir fort Queen med Don’t stop me now.

Eller kanskje When you were young, med The Killers.

Hvem skulle spilt rollen som deg?
Har ikke peiling, sier hun....og fortsetter, tipper en ukjent up and coming og nydelig dame. Smilefjes :)

Vi finner ut at favorittfargen hennes er lilla. Hvis hun mååå svare. Og så er det litt avhengig av setting, forteller Oda.

Til slutt: Hvilket spørsmål ville du gjerne blitt stilt?
Hva blir dine viktigste egenskaper i Sponsor- og Eventforeningen, kommer det kjapt.

Svaret får vi nok i løpet av ett år eller to. Og da mener vi ett. Selv om vi kan si et (ta meg til Språkrådet). Men det aner oss allerede nå at det handler om pasjonert og profesjonell eventhåndtering, leveringsvilje og leveringsdyktighet.

I mellomtiden, rettere sagt akkurat nå, drar Oda til hytta på fjellet. Det blir kvikk-lunsj og appelsin i Påsken.

GOD PÅSKE!

Tekst: Hege Mauroy