Egmont med LIVE inn

Egmont Publishing melder seg inn i Sponsor- og Eventforeningen. LIVE-satsning står bak.

- Det er ønskelig for oss å bli en del av et nettverk i samme bransje for å utveksle erfaringer, sier Nina Sofie Ellingsen, Leder Egmont Live.

Egmont Publishing er landets største utgiver av ukeblader og magasiner. Nå satser de i eventmarkedet med Egmont LIVE.

- Vi har et solid fundament i Egmont som vi tar med oss inn i satsningen; Brede målgrupper, troverdig og godt innhold og store markedsføringsflater. Vi har i 2017 lykkes med flere arrangmenter der vi tar merkevarene våre ut av dagens eksisterende format og over på en plattform hvor det er større rom for interaksjon og engasjement både for forbruker, annonsør og merkevare, forteller Ellingsen.

Egmont Live teamet består av (fra venstre) prosjektlederne Camilla Gåre, Ida Marie Flatland og Kim Ida Wisur i tillegg til Ellingsen selv.

- Vi ønsker også å holde oss oppdatert på relevant informasjon. Derfor melder vi oss inn, sier Ellingsen.

Bli kjent med vår nye medlem HER

Tekst: Hege Mauroy
12. oktober 2017