Dyreparken og Vipers

På en pressekonferanse i Dyreparken i Kristiansand avslørte trener Ole Gustav Gjekstad at han og syv spillere har fått forlenget kontrakt de tre neste årene.

Og daglig leder Terje Marcussen presenterer Dyreparken som ny sponsor til Vipers. Det skriver sornett.no

- Vi er en sunn klubb med penger på bok. Vi ønsker å fortsette å jobbe mot å oppnå folkelighet, åpne profiler, merkevarebygging, prsetasjonskultur, vinnerkultur og et genuint ønske om å bli best, sier Marcussen.

For å nå klubbens store mål om å vinne Champions League innen 2023 mener både spillere, trener og styret at en økende og stabil økonomi er viktig.

- Vi er stolte av å være i samarbeid med Vipers. Spillerne er gode rollemodeller. Vi liker de som har ambisjoner og vil noe, det er derfor vi har valgt å gå inn i dette samarbeidet, sier markeds og kommunikasjonsdirektør av Dyreparken Anniken Schjøtt.

Marcussen er fornøyd med å ha Dyreparken med på laget og lover flere spennende nyheter fremover.

- Dyreparken er en av de største bedriftene i Kristiansand. Vi synes avtalen er veldig bra for oss, en god inntektskilde for klubben.

Med så mange landslagsspillere med på ny signering på en gang, hvor alle har tilbud fra andre klubber, mener Marcussen at dette er av stor internasjonal interesse, skriver sornett.no

Kilde: sornett.no

25. feb 2020