DNB og Godset forlenger samarbeidet

Den nye avtalen skal være verdt over 20 millioner kroner og har en ramme på fire år.

DNB fortsetter som Strømsgodset hovedsponsor, med en avtalelengde på to pluss to år, det melder Drammens Tidene. 

- Vi har hatt et superbra samarbeid i flere år og vi gleder oss veldig til fortsettelsen med tanke på det store engasjementet som er rundt klubben her i regionen, og som er et veldig viktig markedsområde for oss, sier DNBs sponsorsjef Tina Wesselsen til Drammens Tidene.

Klubben hadde i lengre tid jobbet med å få på plass en ny generalsponsor da samarbeidet med  DNB startet i mai 2014.

- Dette er den mest verdifulle avtalen som Strømsgodset noensinne har inngått, sa SIFs markedssjef Rune Marthinsen den gang.

I følge Drammens Tidene hadde den første kontrakten med DNB også en varighet på to pluss to år. Drammens Tidende skrev den gang at avtalen kunne ha en totalramme på over 20 millioner kroner, fordelt på de fire årene.

Ingen av partene avsløre verdien på den nye kontrakten, men den skal være litt større enn avtalen fra 2014, i følge Wesselsen.

Hun understreker at det ikke kun er det sportslige som gjør at DNB fortsatt ønsker å kobles til Drammensklubben.

- Vi er veldig imponert over samfunnsrollen Godset tar. Det gleder vi oss til å fortsette og bidra med, og sikre at vi har gode møteplasser for oss og de mindre. Vi er veldig opptatt av å støtte og aktivisere i bredden også, ikke bare elitelagene, forteller hun.

Dag Lindseth Andersen, daglig leder i Strømsgodset, sier følgende:

- Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet med DNB. Én ting er det økonomiske, som naturligvis er viktig for oss, men også det at vi har partnere som er aktive, som vil noe og som vi føler utnytter potensialet i klubben sånn at vi bygger merkevarene våre sammen.

(Kilde: Drammens Tidende)

 

 

Tekst: Julie Skrøder

5. desember 2017