Dine ønsker

- Vi vil ha dine ønsker for arrangementet Sponsor- og Eventprisen 2018, sier Oda Marøy, styremedlem i Sponsor- og Eventforeningen.

Gruppen som planlegger både dagen og kvelden for hele bransjedagen er godt i gang med arbeidet. Marøy har ansvar for selve arrangementet og gjennomføring, mens Ann-Kristin Kreutz tar ansvar for det faglige innholdet på dagen.

- Selvfølgelig har vi en del begrensninger. Men vi har også muligheter. Og det er her du kommer inn. Hva synes du vi skal vektlegge, både under Fagdagen og på kveldens Prisutdeling?, spør Marøy.

Oda Marøy

Kreutz skyter inn:

- Og vet du om foredragsholder, et tema eller et case du tror flere med deg har lyst til å høre og få innblikk i på Fagdagen, gi oss et tegn, sier hun.

Marøy melder at de ønsker innspill snarest mulig.

- Det kan synes lenge til, men vi vet alle at tiden løper fort og før vi vet ordet av det – er vi der på nyåret. Så ikke vent, gi oss dine ønsker umiddelbart, så er det gjort, smiler hun.

Ann-Kristin Kreutz

Kreutz legger til at ingen forslag er for små (eller for store); så her er det bare å fyre løs. Både hun og Marøy presiserer at alt mottas med takk, både i forhold til dagen og kvelden.

Ønsker og innspill sendes HER til hm@sponsevent.no

Tekst: Hege Mauroy

26. september 2017