Digital eventløsning

- Vi er blitt medlem av Sponsor- og Eventforeningen av flere grunner, og vi ser det som viktig å være tilstede i fora hvor våre kunder ferdes, sier Per Thomas Gustavsen salgssjef i Trippus.

Trippus er et komplett system for håndtering av deltakeradministrasjon før, under og etter et arrangement.

- Vi har som mål å ligge i forkant når det gjelder events, konferanser, kongresser, gruppereiser, kurs og messer – online! Foruten påmelding kan du la dine deltakere booke overnatting, transport og aktiviteter av alle slag – alt på én bekreftelse og én betaling, forteller Gustavsen.

Selskapet har hovedkontor i Sverige med kontorer i Norge, Danmark, Tyskland, Belgia, Østerrike, Italia og USA.

- Som Gasellebedrift i Sverige de siste 5 år og på Gasellelisten i Norge for 2017, viser vi at vi er en samarbeidspartner som er tilstede både i dag og i morgen, sier Gustavsen.

Om det nye medlemskapet forteller han:

- Foreningen er et glimrende sted for nettverksbygging og læring. Vi ønsker å være et aktivt medlem og ser frem til å lære foreningen å kjenne.

Bli kjent vårt nye medlem HER

Tekst: Hege Mauroy

19. oktober 2017