Det skjer 4. mars 2020

- Arrangementet Sponsor- og Eventprisen går av stabelen onsdag 4. mars. Merk deg datoen, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Ny og utvidet søketid: 15. november - 15. januar

Lars Brockstedt Svendsen melder at det også er endringer på gang i priskategoriene

Styremedlem i foreningen Lars Brockstedt Svendsen legger til:

- Samtidig kan du notere deg at vi åpner for å søke de ulike kategoriene i selve Sponsor- og Eventprisen senere enn før, nemlig 15. november og holder søknadsportalen åpen i to måneder. Søknadsfristen blir dermed 15. januar.

Det har vært styrets ønske å tilrettelegge for et helt kalenderår å søke på.

- Det blir dessuten noen nye priskategorier. Så bare følg med, sier Brockstedt Svendsen.

Selve arrangementet er under planlegging og i god driv. Det er styremedlemmene Ann-Kristin Syversen, Linda Eng Strand, Tron Mathisen og Stian Grøstad som jobber frem det hele sammen med daglig leder i foreningen.

- Det blir et bredt spekter av fag, minglemuligheter og festivitas. Så hold av hele dagen og kvelden 4. mars til vår bransjes store happening allerede nå, oppfordrer Mauroy.

13. september 2019