Den beste

- På Fagdagen, den 6. februar, deler vi ut prisen som årets foredragsholder. Det står mellom tre personer, sier daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen Hege Mauroy.

Prisen deles ut på bakgrunn av hva tilhørerne selv har sagt i evalueringene det siste året og prisen vektlegger så vel kunnskap som formidlingsevne.

- Vi har så mange engasjerte og kompetente foredragsholdere på våre arrangementer som gladelig deler med våre medlemmer. Dette markerer vi nå på selveste bransjedagen vår, sier Mauroy.

Det er tredje gang Årets Foredragsholder kåres i foreningen. De to som har blitt kåret er henholdsvis Henrik Syse for sitt foredrag på Sponsor- og Eventprisen i 2016 og Ketil B. Stensrud for foredraget han holdt på Frokostmøte våren 2017.

De tre finalistene denne gang er, i alfabetisk rekkefølge:

• Frederik Horn, JCP PR & Advertising

På Frokostmøte om å engasjere og involvere 31. mai 2018

•  Rune Aune Mentzoni, Universitetet i Bergen

På Frokostmøte om e-sport 14. november 2018

•  Simen Staalnacke, Moods of Norway

På Frokostmøte om handelsmønstre og løsninger for salg 22. mars 2018

- Vi skal sette ekstra pris på de som bidrar med sine erfaringer til bransjens beste. Faglig påfyll og inspirasjon er gode drivere for fremtiden, forteller Mauroy.

Finn ut hvem som vinner - og bli inspirert av fjorten andre foredragholdere på Fagdagen 6. februar! Les mer HER

Meld deg på HER

25. januar 2019