Dato X på X Meeting Point

Dato X ble gjennomført sist uke som et initiativ for å samle næringslivsledere i en krevende tid, til en motiverende konferanse. Undersøkelser viser at Dato X på X Meeting Point ble en braksuksess, tross avstandsregler og begrensninger gitt fra Regjeringen.

Foredragene ble innledet av konferansier Arne Hjeltnes.  Konferansen fulgte begrensningen satt av Regjeringen på 200 deltakere, og ble tilrettelagt med 2 meter avstand mellom hver deltaker, registrering ved ankomst, god håndhygiene, utlevering av munnbind og porsjonspakkede måltider.  

Arrangørene, ledet av Ola Hobber Nilsen og tilrettelagt av Sensum Eventbyrå, var spesielt spente på oppslutningen fra foredragsholdere og inviterte, samt om man ville få til en tilnærmet like bra konferanse, tross avstandsregler og begrensninger gitt fra Regjeringen i forhold til antall deltakere.

Oppslutningen fra foredragsholdere ble svært god og konferansen ble gjennomført så godt som fullbooket i romslige lokaler hos X Meeting Point på Hellerudsletta.

Nå foreligger resultatene fra en questback undersøkelse, som viser at over 9 av 10 syntes at arrangementet i stor eller veldig stor grad overgikk forventningene. Videre var deltakerne tilsvarende fornøyde med X Meeting Point som arrangementssted. Hele 98% svarte at de anså arrangementet som trygt, kun 2% svarte «hverken/eller» på dette spørsmålet!

- Dette var en viktig gjennomføringstest med gjester fra en rekke bransjer, der konklusjonen åpenbart ble at bedrifter snarest ønsker større fysiske kurs og konferanser tilbake, gjerne kombinert med streaming gitt begrensninger i antall deltakere. Videre er det godt å se at millioninvesteringer i løsninger for romavdelinger med tepper, med egen lyd- og lysrigg, fungerer godt i praksis for å skape trygge omgivelser som samtidig oppleves som tilstrekkelig intime, sier admistrerende direktør, Gyrid Eggen, i X Meeting Point. 

- Med så god oppslutning for første gjennomføring av Dato X , er motivasjonen høy for å skape en tradisjon av arrangementet, legger initiativtaker Ola Hobber Nilsen til.  

 

 

11. september 2020