BYRÅDAG

BYRÅDAG FOR EVENTBRANSJEN 20. OKTOBER LA OSS VISE AT DET ER TRYGT Å MØTES!

Sponsor og Eventforeningen har siden Covid-19 brøt ut hatt fokus på å være en støttespiller for alle sine medlemmer. Det har vært krevende å få regjering og etater til å høre på oss, og ikke minst skjønne at tiltak må på plass for at vi alle skal overleve. Vi nærmer oss, og la oss håpe at gode nyheter er rett rundt hjørnet.

I samarbeid med Oslofjord Convention Center byr vi på en hyggelig ettermiddag, med godt faglig program, bevertning og behagelig overnatting på Oslofjord - og Flytoget stiller med eksklusiv transport fra Oslo. Vi skal de neste ukene sette sammen et engasjerende faglig program for alle dere eventmakere, og ønsker tilbakemelding på hva du og dine kollegaer mener kan være aktuelle temaer/problemstillinger vår bransje nå står ovenfor. Send inn dine tanker her.

Forøvrig kan vi allerede røpe at CEO i Norwegian, Jacob Schram, har takket ja til å være til stede og dele sine erfaringer med oss, og Plan B vil presentere én av sine nye profiler. Et mer detaljert program vil lanseres nærmere arrangementsdatoen.

Del denne linken påmelding med dine eventkollegaer og meld dere på snarest for å sikre dere plass.

 

Det er viktig at vi treffes i denne utfordrende tiden - og vi gleder oss til å se dere!

Mvh
Janette Haukland,
leder Sponsor & Eventforeningen