Bookd - Nytt medlem

Bookd er en markedsplattform som forenkler og effektiviserer en booking ved å koble sammen kreative talenter med både private og profesjonelle kunder.

Vi er her for å skape trygghet og transparens, samtidig som vi gjør talenter mer tilgjengelig for deg og meg. Boodk kobler sammen verdens kreative underholdningsprofiler og eventer på en trygg, pålitelig og rettferdig måte

Vi er en bedrift som per nå huser fire ansatte med lang fartstid fra musikk- og underholdningsbransjen, prosjektledelse og teknologiutvikling. Selskapet ble startet i 2021 med mål om å gjøre det enklere å skaffe underholdning til et arrangement - på en enklere, mer intuitiv og transparent måte. Per dags dato tilbyr vi en app som heter "Bookd Klient". Her kan du finne artister, DJs, kokker, dansere, band og andre underholdningsprofiler, sende forespørsler, booke, betale og chatte med profilen direkte i appen. Det betyr at du slipper masse administrativt arbeid ved å gjøre bookingen gjennom appen, sparer tid og har direkte kontakt med profilen. Enkelt og greit. Appen er gratis å bruke for arrangører, og vi har inngått samarbeid med flere store eventbyråer, arrangører og konsertscener.

Vi valgte å bli medlem i Event- og sponsorforeningen for å utvide nettverket vårt, knytte til oss gode partnere, og lære mer om markedet vi opererer i. Vi har stor tro på at man blir bedre av å være en del av nettverk - og håper også at vi kan bidra inn mot andre medlemmer.