Bolder - nytt medlem

Å få svar på om man kunne klare å etablere noe bærekraftig helt på egen hånd, var den store motivasjonen da jeg for to år siden sluttet i drømmejobben og etablerte Bolder nor as.

 

Etter noen år som sponsoransvarlig i SAS byttet jeg side av bordet og ble en del av produktet Norsk Langrenn. Profesjonalisering og kommersiell fokus ble min treningsarena i 10 år, på lag med skiheltene, et offensivt støtteapparat og samarbeidspartnere som forventet avkastning.

 

Bolder er på skjermen et «one man show», men bak kulissene handler det om å jobbe i team med kunder.

Min motivasjon og visjon er Profesjonalisering og kommersialisering av sponsorobjekt. Forsterke bedrifters merkevarer gjennom kunnskap, erfaring og overraskende ideer.

Sagt med andre ord: rådgiver for både bedrift og sponsorobjekt, men brenner ganske så sterkt for endringsprosess i kommersielle enheter. En typisk kunde spør meg hvordan spons kan påvirke deres merkevare og hvem man i såfall bør vurdere å invester i, eller hvordan objektet kan kickstarte etter en litt treg periode med lite nytenkning.

 

Min ledestjerne har lenge vært «living the brand», og da tenker jeg 247-365. - Om d ska bli no resultat😊

 

Har vært medlem i Sponsor- og Eventforeningen i tidligere jobber, og vet hva jeg har gått glipp av de siste to årene. Nå som Bolder har vist stabil puls over en lengre periode, er tiden inne for å komme tilbake.

 

Hilsen

Bernt Halvard Olderskog

+47 9597 0088