Blom til Nine Yards

- Jeg har alltid likt hvordan Nine Yards jobber sammen med kundene sine, sier Thomas Blom nyansatt prosjektleder i Nine Yards.

Han fortsetter:

- Være seg turer til utlandet eller store konferanser så har Nine Yards alltid har vært dyktige på å engasjere både ansatte internt og kunder man møter eksternt i sine oppdrag. Nå gleder jeg meg til å jobbe sammen med teamet i Oslo og Sverige, og sammen skape gode merkevareopplevelser for våre kunder her i Norge.

Blom kommer fra stillingen som Experience Manager i Starcom der hans rolle har vært å skape kommersielt innhold gjennom event og opplevelser. Før det var han i Fieldwork og i Adapt AB.

- Nine Yards og Thomas har kjent hverandre lenge, og jobbet sammen på mange ulike produksjoner i Sverige. I Thomas får vi en kreativ og strukturert prosjektleder som også kommer med masse kunnskaper fra tiden sin i Starcom. Han vil bidra sterkt både internt og eksternt i våre prosjekter etter vårt mantra «innenfra og ut». Det er med stor glede og entusiasme vi ønsker Thomas velkommen hjem til Nine Yards, sier Managing Director og partner Marcus Håkonsen.

Blom har tiltrådt stillingen.

Nine Yards er et Brand Experience byrå stiftet i 2003, med kontorer i Gøteborg, Stockholm og Malmø, og i Oslo siden 2016.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

15. august 2018