Block Watne i kombinert

Block Watne går inn som hovedsponsor for Norges Skiforbund Kombinert. Avtalen strekker seg til over Beijing-OL 2022.

- Block Watne har vært delsponsor for Kombinerlandslaget i to år og har høstet verdifull erfaring og oppnådd de resultatene vi satt oss, og vel så det.  Vi har sammen med kombinertlandslaget laget HMS filmer, plakater og foredrag som har vært mye brukt og satt det riktige fokuset; et fokus som i form og innhold er ganske likt i landslaget og Block Watne, sier salgs- og markedsdirektør Bjørnar Tretterud i Block Watne.

Han legger til:

- Vi har oppnådd eksponeringsverdier som vi er veldig stolte av. Det er jo selvsagt fordi Espen Andersen og Jan Schmid hadde en kjempesesong, med gul trøye og kniving mot tyskerne – og en japaner.  På tampen kliner Jarl Riiber til og viste hvor han skal være i verdenscupen. Alt dette dro vi i Block Watne stor nytte av.

Sportssjef Ivar Stuan i forbundet melder følgende:

- Det er topp at de er ny hovedsponsor de neste fire årene. Block Watne kom inn med full fart som sponsor for to år siden, og firmaet løfter kombinert på alle måter.

I følge Norges Skiforbund, går Block Watne inn som hovedsponsor, med tre hovedbegrunnelser. Det er disse tre:

  • Guttene kommer til å prestere bedre i årene som kommer. Vi har bare sett en start på de gode resultatene, det er vi sikre på at de skal få til og vi vil assosieres med det.
  • Jentene kommer inn i Kombinert-familien; noe som betyr mye for publikumsinteressen og vi drømmer om at kombinert får til de samme, spennende mixkonkurransene som skiskyting har fått til. Det er veldig inspirerende for oss i Block Watne at jentene nå kommer for fullt med den satsingen landslaget gjør.
  • Vi vil fortsette å samarbeide med landslaget, både kvinner og menn, for å styrke og bevisstgjøre våre egne ansatte om HMS arbeidet.  Det er en fortsettelse av det vi allerede har gjort, nå skal det forsterkes med nye elementer.

(Kilde: skiforbundet.no)

 

 

Tekst: Hege Mauroy 

Toppbildet: Jarl Magnus Riiber, Bjørnar Tretterud og Marte Leinan Lund
Fotokred: Kombinertlandslaget

25. juni 2018