Alpinlandslaget samarbeider med Reebok

Norges Skiforbund Alpint og Reebok har inngått en samarbeidsavtale.

Norges Skiforbund ser frem til å få med Reebok som sin sko-partner for alpinlandslaget.

- Reebok er en fantastisk merkevare å samarbeide med. Deres fokus på kvalitet, tilpasning til utøveres behov og optimalisering av utstyret som kreves i allsidig trening, er en enorm støte for oss, sier markedssjef for alpint i Norges Skiforbund, Christopher Frankum.

- Vi har allerede testet en del av deres sko tidligere, og ser nå frem til å virkelig bygge verdier for hverandre. Det er med glede og stolthet vi nå lanserer samarbeidet med Reebok, fortsetter han.

Reeboks merkevaredirektør i Norden, Nicolas Nath, gleder seg også over samarbeidet.

- Det norske alpinlandslaget og Reebok går hånd i hånd når det kommer til verdier, kultur og ikke minst fokuset på å bli den beste versjonen av deg selv. Vi gleder oss til samarbeidet, og ønsker utøverne lykke til i sesongforberedelsene, forteller han.

Tekst: Julie Skrøder

14. august 2019