Advania på Island

Ny treårs avtale er signert mellom det Islandske fotballforbundet og teknologi- og rådgivningsselskapet Advania.

Advania er en av seks sponsorer til fotballforbundet og skal også støtte landslagets deltakelse i VM 2018 i Russland denne sommeren.  Islands deltakelse i turneringen vil gi mange utfordringer når det gjelder IT og teknologi, skriver dfly.no.

Teknologiselskapet har allerede utviklet og lansert en ny nettside for Islands fotballforbund med bedret tilgang til statistikk og data.

- Det er en stor glede for oss å kunne støtte innsatsen til våre beste fotballspillere både på herre- og damelangslaget. Vi er spesielt glade for at vår støtte vil bidra til å forbedre arbeidet på grasrotnivå over hele landet. IT er en stadig viktigere del av spillet, og vi er stolte av å gå i tet og håndtere disse prosjektene sammen med fotballforbundet. Vi håper at vår støtte vil hjelpe fotballforbundet i deres viktige innsats”, sier Ægir Már Þórisson, administrerende direktør i Advania Island.

Selskapet har også bygget et nytt turneringssystem som gir oversikt over turneringer og kamper for alle som er involvert i organisert fotball på Island, melder dfly.no.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Advania tidligere, og vi er glade for å kunne styrke samarbeidet ytterligere. I dag baserer fotball i økende grad på IT-løsninger, både til trening, håndtering av turneringer og logistikk. Det er uvurderlig å ha tilgang til dyktige fagfolk i denne sammenheng”, sier Gudni Bergsson, president i Islands Fotballforbund.

(Kilde: dfly.no)

 

 

Tekst: Hege Mauroy

9. mai 2018