Adds life

I kjølvannet av Frokostmøtet før sommeren har Coca-Cola meldt seg inn i Sponsor- og Eventforeningen.

- Vi synes det var veldig givende å delta på Sponsor- og Eventforeningens møte, hvor vi var invitert for å snakke om hvordan vi i Coca-Cola jobber med festivaler og spesifikt Findings festivalen, sier Jonas Olsson, Senior Manager, Sponsorship & Events i Coca-Cola European Partners Norge.

Se egen sak fra det Frokostmøte HER

Coca-Cola European Partners Norge (CCEPN) er selskapet som har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. De distribuerer også produktene til Monster Beverages.

- Coca-Cola European Partners Norge har rundt 700 medarbeidere, på ulike lokasjoner i hele Norge, sier Olsson.

Det norske Coca-Cola systemet består av to ulike selskaper, henholdsvis Coca-Cola European Partners Norge (CCEPN) og Coca-Cola Company Norge. Sistnevnte eier og leder merkevarene, og har ti medarbeidere som har ansvaret for å markedsføre og utvikle merkevarene og produktene til norske forbrukere.

- Det er mange bedrifter som er med i foreningen og vi håper og tror vi både kan lære og dele kunnskap gjennom dette forumet. Coca-Cola er en bedrift som alltid er nysgjerrig på nye ting og vi gleder oss til å bli med videre, forteller Olsson.


Jonas Olsson

Fra hovedkontoret og produksjonsanlegget på Lørenskog markedsføres og distribueres Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Nestea, Minute Maid, Kuli, CHAQWA, Burn og Monster.

Besøk vårt nye medlem HER

 

Tekst: Hege Mauroy

23. august 2017