20-20-20

I løpet av tyve dager løper Jimmy Vika, daglig leder i Right To Play, tyve maraton tyve steder i Norge.

Det første maratonet Vika gjennomførte var på Svalbard 28. august. Nå jobber han seg gjennom landet, fra nord til sør. Det hele avsluttes med Oslo Maraton til helgen.

Målet er å samle inn minst én million kroner til Right To Play sitt arbeid med jenter i Midtøsten sine muligheter for utdanning.

- Gjennom jobben min i Right To Play har jeg sett hvor mange barn som har behov for tilgang til kvalitetsutdanning, lek og idrett i de mest vanskeligstilte områdene i verden. Det var derfor helt naturlig for meg å bruke meg selv som et virkemiddel for å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt Right To Play sitt arbeid, og da spesielt arbeidet med å gi jenter i Midtøsten en bedre skolegang, forklarer Vika i en pressemelding.

Prosjektet 202020 støttes av blant annet Quality Hotel, Santander og BMW Group Norge.

- Det er viktig for oss som selskap å gi noe tilbake til samfunnet, og vi er stolte av å være samarbeidspartner for Right To Play og det enormt viktige arbeidet de gjør. Vi er imponert over Jimmy Vikas engasjement og det er en stor glede for oss å gå inn som gullpartner på løpeprosjektet 202020 – jenters rett til utdanning, sier Anna Berndtsson National marketing- & sponsor Manager i Santander, i pressemeldingen.

Santander dro i gang innsamlingen da Vika var på sin første etappe, på Svalbard.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

11. september 2017