125 år markeres med Dale

Holmenkollen Skifestival markerer i år 125-års jubileet for skirenn i Kollen med ulike aktiviteter. En av dem med Dale of Norway. Det skjer til helgen.

 

Dale of Norway og Holmenkollen Skifestival har inngått er nytt samarbeid. Nå lanseres en helt egen genser for skifestivalen.

- Vi i Dale of Norway synes også dette har vært et veldig spennende prosjekt. Oppdraget var å lage en stilren og anvendelig genser i behagelig merino-ull, hvor designet inkluderer elementer av en norsk skigenser uten å bli traust. Vi er veldig fornøyde med resultatet, sier Hilde Midthjell, daglig leder i Dale of Norway.

Dale of Norway har levert VM- og OL-gensere til norske skihelter siden 1956. I Jubileumsåret har Dale og arrangøren i Kollen samarbeidet om en egendesignet utgave.

- Vi er utrolig stolte av den, som vi håper vil bæres av både ivrige fans, støtteapparat, frivillige og andre som har hjertet sitt i Kollen. Genseren for herrer og jakken for kvinner, er klassisk, moderne og tidløs – akkurat som Holmenkollen, smiler Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.


Kristin Vestgren Sæterøy (foto: Magnus Nyløkken)

Nå på fredag går startskuddet for festivaluken i Holmenkollen som varer til søndag 19. mars.

Tekst: Hege Mauroy

7. mars 2017