PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT. Kontakt daglig leder Hege Mauroy om du har spørsmål, på: hm@sponsevent.no

TEMA FOR DETTE FROKOSTMØTET ER:
Partnerskap – det dreier seg om bærekraft, miljø og sponsorjobbing: Hva er verdien av miljøet vs prisen på miljøvennlige tiltak? Har det noen verdi i vår spons- og eventbransje? Hva koster egentlig bærekraft? For ikke å si hva kan mangel på miljø og bærekraftfokus koste deg? Og har man råd til å la være?

(Tilbake til mer info om tema og innhold på Frokostmøtet, klikk HER)

PRAKTISK INFORMASJON
Dato: Onsdag 20. november 2019
Tid: Kl. 08.00 – 10.00 (frokost fra kl 08.00, det faglige starter kl 08.30)
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, Oslo
Påmelding: Bindende påmelding senest innen mandag 18. november kl 12.00 - på skjemaet under
Pris: Gratis for medlemmer, kr 950 for ikke-medlemmer
Ikke-medlem, men vil gjerne bli? Les mer HER

NYHET: Som medlem kan du ta med en venn - gratis!

Vi gjør oppmerksom på at dine opplysninger vil bli brukt til utsendelse av: Praktisk informasjon om Frokostmøtet, deltakerlister, evalueringsskjema og er du ikke medlem i foreningen, vil opplysningene også bli brukt til fakturering.