Fagforum er FULLBOOKET og påmeldingen er derfor stengt.

Fagforum er en uformell setting med gruppeprat om ulike temaer, der man deler raust av erfaringer og kunnskap. Man melder seg på én av tre gruppeprater. Denne gang kan du velge mellom disse tre:

1. 6. Sans: Om hva som skal til for å vinne priser internasjonalt - skape unike eventer, opplevelser og merverdi
  2. SpareBank 1 SMN: Om merkevarebygging i et bærekraftperspektiv - ta praktisk samfunnsansvar og bidra til holdningsendringer
  3. OBOS: Om OBOS som idrettssponsor - med aktivering, omdømmemålinger, internmotivasjon og forretningsutvikling

Les mer om Fagforum og de ulike gruppepratene HER

PRAKTISK INFORMASJON
Dato: Onsdag 23. oktober 2019
Tid: Kl. 15.00 –16.30, (etter kl 16.30 byr vi på et glass…)
Sted: Louise, Aker Brygge
Påmeldingsfrist: Innen 18. oktober (men blir det fullt før...så er det fullt)
Pris: Gratis for medlemmer, kr 450 for ikke-medlemmer (bli medlem)

NB: Du får beskjed på epost om du har fått plass på ønsket gruppe.

Vi gjør oppmerksom på at din epost vil bli brukt til utsendelse av praktisk informasjon om Fagforum, deltakerlister, evalueringsskjema og er du ikke medlem i foreningen, vil eposten også bli brukt til fakturering.