ESA Award

Utvidet søknadsfrist til 12. oktober.

For folk flest går søknadsfristen ut 5. oktober, men ESA utvider og tilbyr våre medlemmer en siste deadline: Fredag 12. oktober. I tillegg, får du som medlem i Sponsor- og Eventforeningen redusert søknadsfee.

- Det er 27 kategorier du kan søke i og det du søker for må ha skjedd i perioden mars 2017 - september 2018, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Se kategoriene HER

Tre kategorier er nye. Det er: game changer, best use of data/insights/analytics og den siste er tv-sponsorship.

Administrerende direktør i ESA, Karen Fan, forteller at juryen som skal vurdere alle de europeiske søknadene er på totalt 35 personer, fordelt på fem grupper.

- Jurygrupperingene er dessuten tilpasset kategoriene det søkes i og juryen er sammensatt fra seks ulike land, forteller Mauroy.

Normalprisen for å søke er 270 GBP, mens medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen betaler ESA member pris på 225 GBP.

Du kan søke HER
(og fristen er 12. oktober, selv om det står 5. oktober)

Vil du også delta på selve prisutdelingen den 28. februar 2019 i London – på Café de Paris, får medlemmene av Sponsor- og Eventforeningen spesialpris på dette og, tilsvarende ESA member-pris. Du kan bestille HER

Topp-bildet: Petter Svendsen og Per Anders Vold - Telenor, som vant kategorien Best of Europe i 2018