BEA World Festival

Awards, nettverk og konferanse står på programmet hos Bea: The International Festival of Events and Live Communication. I år skjer det i Coimbra i Portugal, 21-24. november.

Se konferanseprogrammet HER og foredragsholderne HER

- I fjor fikk Bea inn 296 søknader fra 27 land, deriblant fra Norge, forteller daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Det ble to gull, ett sølv og to bronse i Bea Event Awards fordelt på tre norske eventbyråer: 6.Sans, Fieldwork og JCP. Du kan lese om de norske medaljevinnerne 2017 HER

- Det er på ny tid for å søke. Dessuten introduserer Bea en ny pris: Best Location Awards, sier Mauroy.

Les om den nye prisen Best Location HER og de ulike location-kategoriene HER

Best Event Awards sine kategorier kan du lese om HER

Søknadsfristen for alle er 21. september. Eventet man søker med må ha funnet sted i perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018.

Det koster å søke, frem til 31. august er søknadsfeen 650 euro. Deretter øker den til 700 euro, til søknadsfristen utløper 21. september. Les mer om datoer og priser HER

Juryen gjør grunnvurderinger frem til 14. oktober og fire dager etter offentliggjøres shortlist.

- Selve festivalen finner sted i Coimbra i Portugal fra 21. november til 24. november. Torsdag 22. november er det live presentasjoner foran juryen og dagen etter deles prisene ut, forteller Mauroy.

Festivalen har også en konferansedel, fredag 23. november. Programmet for det ser du HER

Det er mulig å delta på Bea festivalen selv om man ikke søker om en Pris.

- Fra første september er prisen på delegate pass 700 euro. Som medlem av Sponsor- og Eventforeningen får du 100 euro i rabatt, sier Mauroy.

Ta kontakt med foreningen på hm@sponsevent.no for egen rabattkode på delegate pass.

Det er det italienske selskapet ADC Group som står bak Bea World Festival

Se programmet, dag for dag HER

Tekst publisert 23. august - oppdatert 24. september