Meny

Førstegangs sponsor

Førstegangs sponsor

Fløibanen har signert sponsoravtale med Sykkel-VM 2017, og går for første gang inn med penger til et arrangement melder Bergensavisen.

I forrige uke skrev administrerende direktør i Fløibanen, Anita Nybø, og president i Norges Cykleforbund, Harald Tiedemann Hansen, under på en avtale som tilsier at Fløibanen blir en av Sykkel-VMs sponsorer, skriver BA.

- Da vi hadde fått på plass avtalen om målgang på Fløien i ett av rittene, diskuterte vi videre samarbeid. Det var ikke noe problem å få gehør for ideen om å bli sponsor hos styret. De heier på Sykkel-VM, sier Nybø til BA.

- Det er utrolig fint for oss å få med  Fløibanen som sponsor og samarbeidspartner. Det er et unikt monument i Bergen, og vi er opptatt av å promotere byens særpreg, sier Tiedemann Hansen.

Ingen av partene vil røpe hvor mye penger Fløibanen går inn med.

- Det er ikke vanlig å røpe beløpet. Men jeg kan si at i forhold til vår generalsponsor Sjømatrådet er de en liten sponsor. Men de er en viktig sponsor og samarbeidspartner, sier Tiedemann Hansen.

Totalt har Sykkel-VM inngått avtaler med et 20-talls aktører, som enten sponser, annonserer eller samarbeider på ulike vis opplyser sykkelpresidenten til BA.

Fløibanen har tro på at samarbeidet med Sykkel-VM vil gi dem stor merverdi.

- Vi har laget en stor aktivitetsplan i forbindelse med arrangementet. Det kommer til å skje mye her, sier Nybø.

Blant annet skal de arrangere et bedriftsritt fra Fløibanens nedre stasjon og opp til toppen. Under selve Sykkel-VM blir det også en rekke andre aktiviteter på Fløyen, for store og små.

- Vi gleder oss enormt og synes det er veldig spennende å få vise frem oss og Bergen under Sykkel- VM, sier aktivitetsleder Guro Øvsthus ved Fløibanen.

(Kilde: BA)

 

 

Tekst: Atosa Borghan

31. januar 2017

 

Sist oppdatert 30. januar 2017 23:09:36