Eventhjelp

Hege Mauroy

- Også i år er vi på jakt etter fagfolk som kan gjennomføre våre faste arrangementer, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Sponsor- og Eventforeningen har vokst betydelig. Ved årsslutt telte foreningen 193 medlemmer.

Som en naturlig konsekvens av medlemsøkningen de siste årene har antall deltakere på foreningens arrangementer økt.  Samtidig har selve antallet aktiviteter i foreningens regi også økt.

- Derfor vil vi også i år ha tilretteleggins- og gjennomføringshjelp i forbindelse med våre 7-9 arrangementer i 2017, sier Mauroy.

Det er satt av noe midler til dette arbeidet i foreningens budsjett for dette året.

- Vi snakker konkret og praktisk hjelp rett før og under arrangementene som i hovedsak varer et par timer på dagtid, forteller Mauroy.

Hun påpeker at foreningen selv sørger for faglig innhold, invitasjoner, påmeldinger, eventuell fakturering og locations til arrangementene.

- Er du og ditt selskap interessert i å bli vår gjennomføringspartner på disse 7-9 arrangementene? Eller vite mer? Ta i så fall kontakt med meg snarest, helst i løpet av denne uken, oppfordrer Mauroy.

Kontakt daglig leder, klikk HER

Førstkommende arrangement er Fagforum, torsdag 2. mars. Dernest Frokostmøte torsdag 23. mars.

8. februar 2017

Sist oppdatert 8. februar 2017 20:37:48